Silky terrier nr 2 2016

Silky Terriern 2 2016

Silky Terriern 2 2016 kommer att ingå i ett dubbelnummer till jul – Silky Terriern 2 och 3. Därför kom det ingen tidning i augusti 2016.
Silky Terriern 2 2016 skulle troligen ha kommit ut bra mycket senare än vanligt. Styrelsen diskuterade detta. Med tanke på att vi måste tänka ekonomiskt detta år samt att nummer 2 och 3 skulle ha kommit ut nära varandra i tid, togs beslutet att ta fram ett mer omfattande dubbelnummer före jul.

Alla är välkomna att bidra med inlägg till tidningen – från silkyns vardag, silkyns tävlingslust, Silky for Life eller vad som känns rätt. Skicka bidragen till Catharina Perlenius, ordförande SSTR, samt till redaktören Maritha Andersson. (c_perlenius@hotmail.com, barkys.maritha@hotmail.com)

Varma hälsningar till Er Alla!
Catharina Perlenius
Ordförande SSTR

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.